Dækcenter med stort udvalg nær Holbæk og Roskilde

Trænger din bil til nye vinterdæk? Eller er dine dæk ved at slidte?


Hos BKM Biler kan du købe nye bildæk. Vi forhandler et stort udvalg af dæk og fælge, og vi kan med garanti finde modeller, der passer til din bil. Hvad enten du gerne vil have os til at udføre dækskift, eller du gerne bare vil have nye dæk med dig hjem, er du kommet det rette sted hen. Vores dækcenter ligger i Vipperød, og hvad enten du bor i Roskilde, Holbæk eller andetsteds, er du velkommen til at kigge ind forbi og få en snak om din bil.  

Få professionel vejledning hos dit dækcenter

Når du skal ud at investere i nye hjul eller fælge, er det ikke lige meget, hvilke du vælger. I vores dækcenter vejleder vi dig på professionel vis, så du får de rigtige dæk med dig hjem. Vores mange års erfaring inden for branchen har gjort os til eksperter inden for feltet, og vi ved, hvad vi taler om.  

Vi tilbyder dig konkurrencedygtige priser

I vores dækcenter har vi et stort udvalg, og du kan med sikkerhed finde modeller, der passer til din bil. Hvad enten du mangler nye dæk eller fælge, kan du finde dem her hos os til en fornuftig og konkurrencedygtig pris. Du kan spare penge ved selv at montere dem på din bil, men vi hjælper dig også meget gerne med at gøre det.   

Kører du med sommerdæk eller vinterdæk?

Det er ikke alle, der er opmærksomme på at få skiftet dæk, når vinteren sætter ind. Men det betyder meget for din og dine medbilisters sikkerhed, at du kører med de rette dæk. Det kan være farligt at køre på isglatte veje uden vinterdæk, så det er en rigtig god ide at få dem sat på i god tid, inden nattefrosten sætter ind.

Du er velkommen til at kontakte os

Kig forbi vores dækcenter eller giv os et kald. Du kan ringe til os på telefon 42 96 46 46 eller sende os en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Vi vender tilbage til dig snarest, når vi modtager din henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at få din bil ud at køre på nye og sikre dæk.