Professionel bilservice ved Holbæk & Roskilde

Trænger din bil til et servicetjek? Så er du kommet det helt rigtige sted hen.

Hos BKM Biler varetager vi alle former for reparationer og service på biler. Vi kan tilbyde dig en billig bilservice af høj kvalitet, og hvad enten det drejer sig om bilpleje eller service forud for syn, kan vi tilbyde dig en professionel løsning. Vi betjener private kunder såvel som erhvervsdrivende, og vi laver gerne en fast aftale om service med dig eller hjælper dig med enkelte ydelser. Vi har hjemme i Vipperød, og vi har rigtig mange kunder fra Roskilde og Holbæk samt andre nærliggende områder.

Bilservice holder din bil kørende
Når du sender din bil til service med jævne mellemrum, kan du slippe for mange ubehagelige overraskelser, som kan koste dyrt. Kører du rundt med for lidt motorolie, kan det koste dig en ny motor, og virker dine bremser ikke optimalt, kan det have fatale konsekvenser. Bilservice er derfor en god investering, som du aldrig må snyde din bil eller dig selv for. Sætter du din bil hen til os, kan du være sikker på, at din bil kører herfra i topform.  

Hvad skal du selv gøre?

For at bevare garantien på din bil skal du have den til service på bestemte tidspunkter i bilens levealder. Det kan vi hjælpe dig med - til en konkurrencedygtig pris. Når vi foretager bilservice, sikrer vi os, at de vigtigste komponenter på bilen fungerer, som de skal. Vi vil altid følge bilens servicemanual for at sikre os, at du får den optimale garanti på din bil. Med mindre du beder os om at tjekke færre komponenter for at spare på regningen.

Der er forskel på, om du får foretaget et lille service eller et stort service. Og det influerer naturligvis også på bilservice prisen.

Hvad indebærer bilservice?

  • Lygter og lys

  • Væsker

  • Bremser

  • Dæk

  • Hjul

  • Elektriske installationer

  • Ruder

  • Motor

  • 4 hjuls sporing / udmåling

Kontakt os - det er uforpligtende

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at få foretaget et bilservice hos os, eller hvis du har brug for en af vores andre ydelser. Er du i nærheden, kan du altid kigge ind forbi vores værksted, og ellers kan du fange os på telefon eller mail. Skriv til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller giv os et kald på 42 96 46 46. Vi ser frem til at høre fra dig.